CONCURS. Cuget Liber și Cafe Roma vă oferă două vouchere de câte 500 de lei fiecare. Ce alte premii vă mai sunt puse la dispoziţie

7532

Articole recomandate

Pentru că știm că vă place fotbalul, Cuget Liber şi Cafe Roma vă invită la concurs. Vă asigurăm că va fi spectaculos! Sâmbăta viitoare, pe 1 iunie, de la ora 20:00, sunteţi invitaţi cu mic, cu mare, în parcul de la Gară. 



Pentru prima dată în Constanţa, aici se va putea urmări o finală de UEFA CHAMPIONS LEAGUE, dintre Real Madrid și Borusia Dortmund, live, în aer liber, pe un monitor gigant de 24 mp. În plus, vă vor fi pregătite o sumedenie de surprize, numeroase premii, un photo corner, de unde veți pleca cu amintiri de neuitat. Premiile constau în două vouchere în valoare de 500 de lei. În plus, participanţilor la eveniment, Heineken pune la dispoziţia acestora, gratuit, 240 de beri, 50 de vouchere, în valoare de 20 de lei la Uber, 30 de mingi, patru cooler bags, 30 de small pop-up cooler. Acestea vor fi ridicate de la sediul Cafe Roma, unde, mai multe domnişoare, care se vor ocupa de partea de hostess, vă vor îndruma pas cu pas şi vă vor spune cum puteţi intra în posesia lor.


Rezervările se fac la numărul de telefon 0735.937.573

 



 

CONCURS




Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.

1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data extragerii).

2) Tăguiește cinci prieteni într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/cugetliber  și dă share acestei postări care anunţă concursul.

3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).

Extragerea se va realiza pe data de 30 mai și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.

Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber). Câștigătorii vor putea merge la sediul Cafe Roma să-și ridice voucherele, în data de 31 mai, în intervalul orar 8.30 - 22.00.

Mult succes tuturor participanţilor!



 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2986 secunde