Video Cuget Liber te trimite la spectacol! Câştigă două invitaţii duble, în valoare de 290 lei fiecare, şi bucură-te de un eveniment marca Ştefan Bănică

5251
Cuget Liber te trimite la spectacol! Câştigă două invitaţii duble, în valoare de 290 lei fiecare, şi bucură-te de un eveniment marca Ştefan Bănică - concurs-stefan-banica-1713249431.jpg

Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada invită publicul la „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin – 6 ani de la inaugurare”.

Una dintre surprizele pregătite de organizatori este un show muzical extraordinar, care îl va readuce pe scena de la malul mării pe inegalabilul artist Ștefan Bănică.

 

Doritorii sunt invitați marți, 23 aprilie 2024, ora 19:00, la un concert susţinut de marele artist, eveniment ce promite o atmosferă de neuitat, cu dans, muzică live și hit după hit. Biletele se pot procura atât online cât și de la casieria CMEPT „Jean Constantin”.  

 

Iar pentru cei care vor să îşi pună la încercare norocul, Cuget Liber şi Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” oferă două invitaţii de două persoane, în valoare de 290 lei fiecare, la spectacolul oferit de Ştefan Bănică.

 

REGULAMENT CONCURS

 

Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.

 

1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

 

2) Tăguiește CINCI prieteni într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber ) și dă share acestei postări.

 

3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).

 

Extragerea se va realiza pe data de 21 aprilie 2024 și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

 

Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.

 

Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber ). Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele, în data de 22 aprilie a.c., în intervalul orar 10.00 – 16.00.

 

Mult succes tuturor participanţilor!

 

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5903 secunde