RAJA a premiat câştigătorii Concursului „Apa este Viață”

30383
RAJA a premiat câştigătorii Concursului „Apa este Viață” - x-premii-raja-1712234757.jpg

Articole de la același autor

Concursul de pictură și desen „Apa este Viață” s-a încheiat, iar câştigătorii au fost premiaţi, zilele trecute, la sediul companiei. Ca de fiecare dată, copiii au fost însoțiți de părinți, bunici, frați și prieteni, toți mândri de realizările micilor artiști și dornici să împărtășească experiențele și peripețiile din cadrul competiției. Premiile au fost oferite de directorul general al societății, Aurel Presură, care a apreciat energia pozitivă de nedescris pe care cei mici o emană: „Mi-am amintit că și copiii mei când veneam obosit și îmi arătau desenele lor îmi trecea imediat oboseala. Mă bucur să simt din nou această energie pozitivă, care îmi dă încredere în viitor. Dacă «astăzi» prin creațiile lor au demonstrat că se implică și că le pasă, noi ceilalți, avem certitudinea că vom avea un «mâine» mai sigur!. La RAJA copiii sunt oricând bineveniți. Vă așteptăm în vizită la noi să aflați mai multe despre apa potabilă, să descoperiți eforturile care se fac permanent, dar și câtă tehnologie se folosește pentru a aduce apa la robinet”.

Pentru fiecare categorie de vârstă au fost acordate câte trei premii și câte trei mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă, și, în plus, câte o mențiune specială.

Câștigătorii concursului „Apa este viață”, pentru ambele categorii de vârstă sunt următorii: locul I - Sara Ștefania Panainte, Dragoș Marius Dragulin; locul II - Andreea Camelia Ștefănescu, Ioana Alina Bobe; locul III - Ștefania Beatrice Glonț, Iustinian Pocora. Menţiunile au ajuns la Andy Nițu, Mirela Petruța Ioniță, Sorana Ilinca Simionescu, Ariana Maria Vecerdea, Daria Alessia Banu, Antonia Teodora Amzu.

Mențiunea specială a fost obţinută de David Andrei Ulmeanu şi Sara Maria Mangoianu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5368 secunde