CONCURS! Cuget Liber şi Italian Style by E. vă oferă PATRU PREMII de câte 200 LEI fiecare

6426
CONCURS! Cuget Liber şi Italian Style by E. vă oferă PATRU PREMII de câte 200 LEI fiecare - italianstylebyeconcurs-1712301279.jpg

Articole recomandate

Italian Style by E. a devenit cunoscut drept destinația care celebrează luxul autentic al modei italiene. Situat în inima orașului, acest magazin de modă artizanală este consacrat exclusiv hainelor din blană, piele naturală și cașmir, toate confecționate cu măiestrie în Italia, țara cunoscută pentru meșteșugurile sale tradiționale și pentru calitatea superioară a produselor sale.

Fiecare articol din colecția Italian Style by E., de la paltoanele luxuriante din blană, până la accesoriile elegante din piele naturală și puloverele moi din cașmir, reprezintă o combinație perfectă între tradiție și modernitate, între funcționalitate și eleganță.

Cu peste 200 de articole artizanale unice și cu un accent ferm pe calitatea materialelor, Italian Style by E. se angajează să ofere clienților săi nu doar haine deosebite, ci și o experiență de neuitat în fiecare vizită. Într-o lume în care moda trece prin schimbări rapide, Italian Style by E. se menține fidel valorilor sale de rafinament, creând clienților oportunitatea de a se bucura de frumusețea atemporală a modei italiene.

 

CONCURS

 

Și pentru că hainele sunt o extensie a personalităţii noastre şi ştim că iubiţi articolele vestimentare de calitate, Cuget Liber şi Italian Style by E. vă invită la concurs. Punem la bătaie PATRU vouchere în valoare de câte 200 lei fiecare!

 

Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.

 1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

 2) Tăguiește cinci prieteni într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/cugetliber și dă share acestei postări care anunţă concursul.


3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).

Extragerea se va realiza pe data de 10 aprilie și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

 

Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.

Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber). Câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele, în data de 11 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

 

Mult succes tuturor participanţilor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6584 secunde