Constanţa. Vremea intră într-un proces semnificativ de răcire! Ploi însemnate cantitativ în întreaga ţară

1348
Constanţa. Vremea intră într-un proces semnificativ de răcire! Ploi însemnate cantitativ în întreaga ţară - untitled-1713249339.jpg

Articole de la același autor

Ne-am bucurat de căldură, vreme de plimbări în tricou şi soarele străluncind pe cer. Zilele următoare, vremea va intra într-un proces semnificativ de răcire, atât la Constanţa cât şi în restul României. 


De asemenea, sunt aşteptate precipitaţii sub formă de ploaie, dar şi mixte în zona montană înaltă, arată prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).


În Dobrogea, regimul termic va fi mult mai ridicat decât în mod obişnuit până pe data de 17 aprilie, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 27 şi 31 de grade şi minime de 13-15 grade. Răcirea se va resimţi şi în această regiune începând cu ziua de joi (18 aprilie), când valorile termice se vor apropia de normalul climatologic, astfel încât maximele se vor situa între 16 şi 18 grade, iar minimele vor fi de 6 - 8 grade. O încălzire uşoară şi treptată este posibilă spre finalul lunii, când sunt estimate temperaturi maxime în jurul a 20 de grade şi minime de 10 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată în perioada 18 - 22 aprilie, când vor fi posibile şi cantităţi de apă însemnate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1516 secunde