Secretele shoppingului online: cum să economiseşti mai mulţi bani ca niciodată

120
Secretele shoppingului online: cum să economiseşti mai mulţi bani ca niciodată - masinadrum-1713248118.jpg

Articole recomandate

Shoppingul online are o mulţime de avantaje evidente: te ajută să economiseşti timp, îţi oferă o mulţime de variante din care să alegi şi nu are program de funcţionare. Ei bine, acestea nu reprezintă singurele beneficii pe care ţi le poate aduce. Cumpărăturile online devin foarte uşor o modalitate de a economisi bani, dacă le faci ca la carte.

Află cum poţi să rămâi cu mai mulţi bani în buzunar atunci când faci shopping online, indiferent de ceea ce cumperi:

Caută ofertele potrivite pentru tine

Magazinele online oferă o mulţime de oferte de toate felurile, fie că este vorba despre retaileri de haine, fie că este vorba despre agenţii de turism sau magazin online de anvelope. Asta nu înseamnă că toate ofertele ţi se potrivesc sau că reducerile sunt un motiv suficient de bun pentru a cumpăra.

Atunci când faci shopping online, nu cauta oferte doar de dragul de a vedea ce produse se mai afla la reduceri, ci axează-te pe lucrurile de care tu ai nevoie. Astfel, uită-te după promoţii doar atunci când ai deja lista de cumpărături gata.

Ofertele potrivite pentru tine implica produse aflate deja pe lista de cumpărături şi nu îţi depăşesc bugetul.

Alcătuieşte lista de cumpărături din timp

Nu ar trebui să tratezi shopping-ul online diferit de cel clasic. Lista de cumpărături te ajută să alegi mereu produsele potrivite şi să eviţi achiziţii inutile când mergi la magazine, iar vestea bună este ca o poţi folosi şi atunci când faci shopping online.

Înainte de a intra pe siteurile preferate, fie că vând haine, fie că vând anvelope, alcătuieşte-ţi o mică lista de cumpărături. Astfel, vei ştii exact ce cauţi şi va fi mai uşor să eviţi tentaţiile nedorite.

Dacă intri pe siteuri dedicate cumpărăturilor şi atunci când nu ai nimic de achiziţionat, propune-ţi să adaugi produsele care îţi plac în wishlist. Aşteaptă câteva zile înainte de a le cumpăra şi nu acţiona sub un impuls de moment.

Citeşte recenziile

Recenziile nu sunt o modalitate 100% sigură de a determina calitatea unui produs şi cu siguranţă nu reflectă întotdeauna realitatea. Totuşi, ele te pot ajuta să îţi faci o idee despre micile avantaje şi dezavantaje ale unui produs. De aceea, este bine să te bucuri de această facilitate oferită de shoppingului online.

Citeşte recenziile înainte de a face o achiziţie importantă, precum anvelopele, electrocasnicele, mobilierul sau dispozitivele smart.

Nu transforma shoppingul online într-un hobby

În ziua de azi, shoppingul online este mai accesibil ca niciodată. De la reclame pe reţelele sociale şi până la newslettere care te îmbie să cumperi, shoppingul pare o activitate atotprezenţa de fiecare dată când deschizi laptopul, telefonul sau televizorul. Totuşi, asta nu înseamnă că este o idee bună să transformi cumpărăturile online într-un hobby.

Mai degrabă, foloseşte resursele online în scopuri ce îţi aduc mai multe beneficii. Bucură-te de podcasturi şi audiobooks, încearcă cursuri online sau foloseşte social media pentru a învăţa lucruri noi despre lucrurile care te pasionează.

Descoperă variantele de produse SH sau resigilate

O mulţime de produse, de la electrocasnice şi până la anvelope all-season sau haine se găsesc online şi în varianta second hand. Dacă alegi produse second hand cu atenţie, ai ocazia de a economisi bani, fără să faci rabat de la calitate.

În realitate, foarte multe produse se cumpără cu succes la mâna a doua, unele dintre ele chiar de dinainte că shoppingul online să devină popular. Hainele, cărţile, anvelopele, mobilierul, toate se cumpără SH de ani de zile, fie prin intermediul unor retaileri, fie online, fie prin recomandări.

În afară de produse SH, mai există şi varianta celor resigilate. Marii retaileri oferă produsele resigilate la un preţ ceva mai mic, iar garanţia nu este afectată. De obicei, produsele resigilate au fost testate de cumpărători, iar aceştia nu au considerat că produsul li se potriveşte şi l-au returnat.

Foloseşte trucurile de mai sus ca să economiseşti bani la cumpărături online, fie că achiziţionezi haine sau produse alimentare, fie că te interesează achiziţii mai mari, precum electronicele sau mobilierul.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2853 secunde