Prețul anvelopelor a crescut semnificativ în luna noiembrie

165
Prețul anvelopelor a crescut semnificativ în luna noiembrie - anvelope-1668529180.png

Articole de la același autor

Așa cum se arată în Codul Rutier, circulația autovehiculelor pe drumurile acoperite cu gheață, zăpadă sau polei se face doar cu autovehiculele care au montate anvelopele de iarnă. Șoferii care nu respectă această prevedere riscă să primească amenzi care pot fi mai mari decât costul unui set de cauciucuri, potrivit RomâniaTV


Anvelopele de iarnă s-au scumpit în ultima perioadă cu 10-15%, prețurile pornind de la 125 de lei/bucată, adică pentru un set complet, șoferii vor plătim minim 500 de lei. Prețurile pot ajunge la 2.000 de lei pemtru o singură anvelopă.


Atunci când vine vorba de achiziția anvelopelor, prețul este unul dintre cele mai importante criterii. Un studiu arată că 87,7% dintre respondenți țin cont de acest factor, 10,2% acordă o importanță de nivel mediu acestui factor, iar 2% spun că nu este deloc important.


Alți factori importanți în procesul de achiziționare sunt: marca, eficiența, rezistența, zgomotul produs la rulare, frânarea și manevrabilitatea pe diverse tipuri de carosabil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5083 secunde