Ministrul Economiei: „Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai bate la uşă”

265
Ministrul Economiei: „Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai bate la uşă” - ministrul-economiei-licitatii-pl-1713203992.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a declarat luni că încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje şi 1 Mai bate la uşă. O concesiune pe termen scurt înseamnă costuri mai mari, să nu ne mirăm că ajunge şezlongul să coste 100 de lei.


Ştefan Radu Oprea a declarat la prima news că turismul din România ar trebui să le ofere turiştilor locali, români, posibilitatea de relaxare.


”Trebuie să mă pot odihni, să mă pot relaxa”, a spus ministrul, precizând că sunt poveşti de succes pe litoralul românesc care poate oferi această ofertă de relaxare. Ştefan Radu Oprea a afirmat că a discutat cu autorităţile locale din zona Mangalia despre o colaborare mai bună între autorităţile locale şi minister, dar şi cu celelalte autorităţi, cu Plajele Române.


”Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai vine deja, bate la uşă. Trebuie să avem posiblitatea să le amenajeze”, a arătat Oprea, precizând că antreprenorii au nevoie de o perioadă mai lungă de concesiune, pentru acea plajă, pentru că îşi doreşte clienţi şi primul an şi în anul cinci sau în anul nouă.


Ministrul Economiei şi Turismului a explicat că o concesiune pe perioadă scurtă, de un an, costurile sunt mai mari şi nu trebuie să ne mirăm că ajunge şezlongul să coste 100 de lei. ”Asta face ca românii să nu vină în România pe litoral şi să meargă unde plaja este mai ieftină”, a afirmat ministrul economiei.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8461 secunde