Apele Române Dobrogea – Litoral a organizat un seminar informativ despre lotul Jupiter – Neptun

151
Apele Române Dobrogea – Litoral a organizat un seminar informativ despre lotul Jupiter – Neptun - abadl-1710088887.jpg

Articole de la același autor

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) continuă informările pentru public în ceea ce privește importanța pe care o are proiectul de reducere a eroziunii costiere pentru litoralul românesc și de curând a ajuns în zona Mangalia. Astfel, instituția a organizat un seminar dedicat zonei Jupiter – Neptun, la Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia.

Zona Jupiter – Neptun reprezintă lotul 8 din cadrul proiectului „Reducerea Eroziunii Costiere Faza II (2014-2020)”. Potrivit reprezentanților ABADL, la eveniment, prezența liceenilor a fost nu doar notabilă, ci și neașteptat de mare, demonstrând o curiozitate remarcabilă.

„Am avut oportunitatea să le explicăm tinerilor importanța acestor lucrări de protejare a țărmului românesc, un proiect al cărui slogan «Proiect pentru generații» nu a fost ales întâmplător. Proiectul nostru are ca obiectiv principal protecția zonei costiere de efectele eroziunii, contribuind la reducerea pagubelor asupra populației. Prin lucrări ample de reabilitare și protejare a liniei țărmului, a terenurilor adiacente și a ecosistemelor de uscat și marine, ne străduim să construim un viitor mai durabil și sigur. Suntem mândri să fim parte din această inițiativă importantă și vă promitem să vă ținem la curent cu evoluția proiectului nostru dedicat protejării litoralului românesc!”, au transmis reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral.

Administrația Națională Apele Române prin ABADL este beneficiarul proiectului „Reducerea Eroziunii Costiere Faza II (2014-2020)”, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 5 – Promovarea adaptării la schimbările climatice, prevenirea și gestionarea riscurilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5996 secunde