O nouă zonă de agrement pentru constănțeni. Aceasta va fi amenajată în zona Brătianu

2371
O nouă zonă de agrement pentru constănțeni. Aceasta va fi amenajată în zona Brătianu - x-zona-de-agrement--1716550449.JPG

Articole de la același autor

Primăria Constanța a făcut demersuri pentru trecerea din domeniul privat în domeniul public a terenului situat în zona Cora Brătianu. Potrivit reprezentanților municipalității, odată intrate în domeniul public, terenurile nu mai pot fi înstrăinate. Astfel, prin H.C.L. nr. 513/2023 s-a aprobat apartenența terenului situat la intersecția dintre strada Cumpenei și bulevardul I. C. Brătianu, cu suprafața de 5.580 mp și a terenului situat pe strada Cumpenei nr. 61 C, cu suprafața de 2.177 mp, la domeniul public al municipiului Constanța, cu destinația de spațiu verde.

În vederea unei utilizări mai eficiente a terenurilor, departamentul de specialitate din cadrul Primăriei a realizat documentația necesară pentru procedura de alipire a acestora. Astfel, în luna martie a acestui an, proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali. Terenul cu o suprafață de aproximativ 8.000 mp a intrat în circuitul public, fiind redat comunității. Zona va fi valorificată în interesul constănțenilor, aici fi amenajate spații pentru petrecerea timpului liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde