Conduceți cu prudență! Se execută lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Mihai Eminescu și bulevardul I. C. Brătianu

282
Conduceți cu prudență! Se execută lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Mihai Eminescu și bulevardul I. C. Brătianu - x-carosabil-2-1679660447.jpeg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 25 martie, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Smârdan și strada A.S. Pușkin. Ca urmare, vor fi restricții parțiale de trafic în intervalul orar 8:00 - 16:00, iar circulația rutieră se va desfășura pe câte o bandă de mers. Tot sâmbătă se va decoperta și asfalta carosabilul la sensul giratoriu de la intersecția bulevardului I. C. Brătianu cu strada Pasajului din cartierul Palas.

Potrivit Primăriei Constanța, se vor executa lucrări de reparații la nivelul carosabilului pe o bandă de circulație. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va restricționată parțial între orele 8:00 -16:00, iar traficul rutier va fi deviat pe o singură bandă de mers.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6227 secunde