Constanța: Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială și-a premiat câștigătorul

535
Constanța: Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială și-a premiat câștigătorul - dorina-1647967248.jpg

Articole de la același autor

Marți, 15 martie a.c., la Ateneul Român – București, a avut loc cea de-a VIII-a ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.
 

Ediția din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenții sociali și personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.

Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenții sociali o perioadă plină de provocări, iar această perioadă a demonstrat cât de importantă este această profesie și munca asistenților sociali. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situații deosebite.


Anul acesta, județul Constanța a fost reprezentat pentru premiul „Asistenți sociali ai perioadei 2020-2021” de doamna Dorina Costea, asistent social principal în cadrul DGAS Constanța, Centrul pentru persoane fără adăpost „Sf.Filofteia”, membru al Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) - filiala Constanța. Ea s-a remarcat de-a lungul timpului prin dăruire, implicare, empatie față de semeni, trăsături esențiale în profesia de asistent social.


„Am fost nominalizată la propunerea colegilor mei din cadrul Sucursalei Teritoriale CNASR Constanța, deoarece am lucrat și lucrez cu o categorie vastă de persoane din comunitate, respectiv persoane vârstnice, persoane fără adăpost, familii aflate la risc de excluziune socială, nominalizare care mă onorează și în același timp îmi oferă posibilitatea de a pune în valoare activitatea desfășurată pe parcursul a 21 ani de experiență în asistență socială. Această nominalizare mă responsabilizează pentru a-mi îmbunătăți în permanență activitatea, astfel încât să pot oferi servicii de calitate persoanelor vulnerabile aflate în dificultate.” a declarat Dorina Costea, câștigătoarea de la malul Mării Negre.
 

Colegiul Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei în cadrul vieții sociale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0057 secunde