CONSTANȚA INTRĂ DE AZI SUB COD GALBEN DE CANICULĂ! IATĂ CE TEMPERATURI NE AȘTEAPTĂ

180
CONSTANȚA INTRĂ DE AZI SUB COD GALBEN DE CANICULĂ! IATĂ CE TEMPERATURI NE AȘTEAPTĂ - prognozacaniculac9768d94de-1437978783.jpg

Articole de la același autor

UPDATE / Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul galben de caniculă pentru județul Constanța și zona litoralului. Potrivit meteorologilor, și mâine, pe 28 iulie, vremea se va menține caniculară în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum și în sudul Moldovei. Indicele de temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor atinge, frecvent, 35 – 37 de grade.

Mai ales astăzi după-amiază și în prima parte a nopții de luni spre marți vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică, îndeosebi în estul, centrul țării și la munte.



Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil azi, pentru partea de sud est a României, fiind vizată și Constanța.


Așadar, potrivit meteorologilor, vremea se va menține caniculară în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum și în sudul Moldovei. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...37 de grade.




foto: ANM


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6647 secunde