Constănțenii pot învăța gratuit o meserie

921
1
Constănțenii pot învăța gratuit  o meserie - cursurisomeri-1448984037.jpg

Articole de la același autor

113 programe de formare profesională sunt organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Dintre acestea, șapte cursuri de desfășoară la Constanța și vor putea participa 175 de șomeri.

25 de locuri sunt disponibile pentru cursul de masor, 25 de locuri pentru meseria de reflexoterapeut, 25 de locuri pentru formator, 25 pentru manager resurse umane, 25 pentru inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, 25 pentru instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și 25 de posturi pentru bucătar șef.

"Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat", explică directorul executiv al AJOFM Constanța, Emilia Murineanu.

Pot participa la cursuri numai șomerii înregistrați în evidența AJOFM Constanța, fie că primesc sau nu indemnizație. Pentru cursurile de masor, reflexoterapeut și de limba germană, solicitantul trebuie să fi absolvit învățământul obligatoriu, iar pentru formator, trebuie să aibă studii superioare. 

Comentează știrea

eu
2 decembrie 2015
stire corecta, clara si concisa, va rog

Noi cititorii, va rugam, scrieti articole, mai ales pe cele de informare, corecte d,p,d,v, al informatiei, clare si concise. Ati enumerat niste cursuri apoi total altele mai spre sfarsit. Care sunt cursurile? Si cu ce scop scrieti ?Ca sa intelegem ceva, nu??? La cat mai multe articole inteligibile si cu real folos pt cetateni.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Social : Nemții caută meseriași români
Pagina a fost generata in 0.4062 secunde