Nemții caută meseriași români

327
Nemții caută meseriași români - nemtiicauta-1443807166.jpg

Articole de la același autor

Persoanele în căutarea unui loc de muncă în străinătate au șansa să prindă un post în Germania, în mai multe meserii. 


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, prin intermediul rețelei Eures, 85 de posturi pentru muncitorii calificați în diverse meserii, care doresc să lucreze în Ger-mania. Selecția aplicanților va avea loc la Sighișoara, în luna octombrie 2015. 


Angajatori germani reprezentați de com-pania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: 15 posturi de operator stivuitor, 15 - co-misionar, 10 - hamal, 9 - muncitor în metalurgie, 6 - electrician, 5 - mecanic auto, 5 - sudor MIG-MAG, 5 - mecanic instalații, 


3 - operator CNC, 3 - instalator, 3 - instalator/montator instalații de gaz, 3 - lucrător în depozit, 2 - mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice și a cauciucului, 2 - sculer și 2 - zugrav-vopsitor. 


Pentru ocuparea posturilor vacante, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană. 


Salariul oferit este de 8,80 - 12,80 euro brut, pe oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe. 


Persoanele interesate se pot adresa agen-ției de ocupare a forței de muncă, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de par-ticipare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip, unei fotocopii a actului de identitate sau a pașaportului, unui C.V. model Europass, în limba germană (Lebenslauf), cazierului judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale și adeverinței de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde