AJOFM. Sistem informatic național privind persoanele în căutarea unui loc de muncă

121
1
AJOFM. Sistem informatic național privind persoanele în căutarea unui loc de muncă - angajare14278254231433333322-1443000344.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă furnizează, începând cu luna septembrie 2015, sistemul informatic Cardul Profesional European 2. Toate cele 42 de agenții județene pentru ocuparea forței de muncă dispun de o bază de date comună care va eficientiza munca personalului SPO și agenților economici, furnizând servicii personalizate persoanelor în căutarea unui loc de muncă.


În prezent, sistemul informatic eCard2 este utilizat în toate structurile teritoriale, în această etapă lucrându-se în paralel cu vechiul sistem, în vederea monitorizării funcționalităților.


Cardul Profesional European 2 asigură o bază de date unică, fiind un instrument de lucru inovativ, cu aplicabilitate unitară în cadrul tuturor structurilor Serviciului Public de Ocupare.


Totodată, prin acest sistem se realizează o interoperabilitate complexă cu alte baze de date ale administrației publice, beneficiul sistemelor integrate prezentând caracter bidirecțional. O coordonată este reprezentată de eficientizarea operațională prin obținerea unei imagini complete asupra câmpului de desfășurare a activității, iar cealaltă de reducerea costurilor prin alocare inteligentă de resurse și exploatarea acestora în comun.


Proiectul strategic Cardul Profesional European 2 – instrument inovativ de modernizare și eficientizare a activității SPO este derulat de ANOFM în parteneriat cu SC Sorft Business Union SRL și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013".


Comentează știrea

somer
27 septembrie 2015
ajofm...

cam 50% din angati sunt in plus, vin la munca doar la numar... nu stiu nimic, nu te consiliaza cu nimic, habar nu au pe ce lume traiesc... dar nu le lipseste aroganta de bugetar, de la paznic la fct de conducere... prosti cu diplome color de aprozare srl, care au prins un loc caldut la stat...

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Economie : Sute de mii de locuri de muncă, în SUA
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Economie : Industria de falși meseriași
Pagina a fost generata in 1.4372 secunde