Se caută IT-iști, biologi și chimiști, pentru Suedia și Danemarca

951
Se caută IT-iști, biologi și chimiști, pentru Suedia și Danemarca - secauta-1446578783.jpg

Articole de la același autor

Persoanele calificate în domeniul IT și în domeniul Științele vieții care doresc să lucreze în străinătate au acum șansa de a-și găsi un loc de muncă în Suedia sau Danemarca. 


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă dispune, prin inter-mediul Rețelei Eures, de 72 de posturi pentru persoanele calificate în domeniul IT și cel al Științelor vieții. Pentru ocuparea acestor posturi, se organizează selecție la București, săptămâna viitoare, pe 10 și 11 noiembrie. 


Angajatori suedezi și danezi, reprezentați de Serviciile Publice de Ocupare din Suedia și Danemarca, oferă zece posturi de dezvoltator software, șase posturi de inginer testare software, șase posturi de arhitect sistem software, cinci posturi de dezvoltator software sisteme integrate, două posturi de specialist rețea Transmission Control Protocol/Internet Protocol, un post de dezvoltator web front-end, un post de programator securitatea rețelelor, un post de dezvoltator JavaSript, cinci posturi de inginer laborant, cinci posturi de inginer de biomecanică/neurobiologie/știința biomaterialelor/biotehnologie/industria farmaceutică, cinci posturi de micro-biolog, cinci posturi de biologi/cercetător în biologie, cinci posturi de cercetător în genetică/bioinformatică, cinci posturi de inginer în tehnologia farmaceutică, cinci posturi de farma-cist și cinci posturi de chimist/bio-chimist/neurochimist. 


Pentru ocuparea posturilor vacante, sunt solicitate persoane care au studii universitare sau postuniversitare și experiență profesională în domeniu, precum și cunoștințe foarte bune de limba engleză (scris, vorbit, citit) - nivel C1/C2. Salariul este negociabil, în funcție de experiența profesională. Pentru studii de licență, se pornește de la un salariu de 27.000 SEK brut pe lună, adică aproximativ 2.900 de euro brut, iar pentru studii de masterat, salariul de început este de 29.500 de SEK brut pe lună, adică aproximativ 3.200 de euro brut. Contractul de muncă este pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de șase luni, în funcție de domeniul de activitate. 


Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în baza de date pentru munca în străinătate, pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip, copiei actului de identitate sau pașaportului, CV-ului Europass, cazierului judiciar în original, din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale și pe baza unei adeverințe de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Octombrie 2015
Stire din Social : Care sunt  cele mai căutate joburi
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Social : Nemții caută meseriași români
Pagina a fost generata in 0.6091 secunde