Sute de joburi, astăzi, la Bursa locurilor de muncă

372
1
Sute de joburi, astăzi, la Bursa locurilor de muncă - bursalocurilordemunca-1445961494.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii aflați în căutarea unui job au șansa de a se angaja chiar astăzi, la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul este organizat de Asociația Handmade România, în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, în cadrul proiectului "Wqual Jobs - Locuri de muncă adecvate tuturor". 


"Prin intermediul bursei, dorim să îmbunătățim capacitatea de ocupare a șomerilor și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în Re-giunea de Sud-Est și să facilităm întâlnirea directă a acestora cu potențialii angajatori, într-un cadru organizat și susținut de proiect", a declarat Mariana Călin, managerul de proiect. 


Potrivit acesteia, proiectul găzduiește peste 70 de beneficiari din toate categoriile profesionale. Bursa este găzduită de sediul AJOFM Constanța, de pe strada Lacului nr. 14, astăzi, începând cu ora 10.


Comentează știrea

marian
28 octombrie 2015
diverse

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Octombrie 2015
Stire din Social : Care sunt  cele mai căutate joburi
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Social : Nemții caută meseriași români
Pagina a fost generata in 0.7137 secunde