Constănţenii, provocaţi să stingă lumina, de Ziua Pământului

548
Constănţenii, provocaţi să stingă lumina, de Ziua Pământului - constanteniiprovocati-1616782635.jpg

Articole de la același autor

În acest an, Ora Pământului se desfăşoară sub forma unei provocări online: aceea de a stinge lumina pe 27 martie, între orele 20.30 şi 21.30. În acest fel, putem lăsa pământul să respire, măcar o oră.

Şi, pentru că nici în acest an nu se poate continua tradiţia organizării evenimentelor afară, organizaţia Mare Nostrum a readaptat mesajul pentru Ora Pământului şi l-a transformat într-o provocare pentru iubitorii de mediu. Aceştia ar trebui să preia mesajul şi, mai mult decât atât, chiar să stingă lumina timp de o oră, sâmbătă seară, pe 27 martie.

„Ne-am dorit să dăm o notă interactivă acestui eveniment și să facem în așa fel încât mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni, sub forma unei provocări online. Mesajul a fost preluat deja și circulă în online, suntem foarte curioși să vedem la câți oameni va ajunge și câți dintre aceștia vor stinge lumina pe 27 martie, între orele 20.30 şi 21.30. Îi încurajăm pe toți să găsească metode alternative de a înlocui consumul de electricitate și chiar să aprindă simbolic lumânări în casă- dar cu maximă atenție sau în afara locuinței”, transmite Anca Gheorghe, coordonator departament Evenimente Publice din cadrul Mare Nostrum. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5156 secunde