Copiii pot merge la Școala de vară de la biserica "Sfântul Vasile cel Mare"

1077
Copiii pot merge la Școala de vară de la biserica

Articole de la același autor

Începând de astăzi, 1 august, și până la data de 2 septembrie, copilașii din județul Constanța își pot petrece vacanța în cadrul Școlii de vară "Acasă la Sfântul Vasile". 


Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Tomisului, proiectul va debuta, azi, la biserica "Sf. Vasile cel Mare", acolo unde copiii cu vârsta cuprinsă între patru și nouă ani, respectiv 10-14 ani vor putea participa, gratuit, la ateliere de pictură, desen, muzică, dans popular și modern, creație, jocuri, povești și activități sportive. 


Pentru toate acestea, parohia le va pune la dispoziție un spațiu în curtea bisericii și sala de mese a Așezământului "Vasiliada". 
Coordonate de către specialiști, cursurile


celei de-a doua ediții a școlii de vară se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-12.00. De precizat că toți copiii care participă la activitățile școlii de vară vor primi, zilnic, câte o gustare oferită de către parohie. Mai mult decât atât, în prima duminică din septembrie, după oficierea Sfintei Liturghii, părinții și bunicii vor primi creațiile celor mici, iar cei care s-au implicat în desfășurarea proiectului, diplome de apreciere. Coordonatorul proiectului este preotul Jean Ion, slujitor la biserica "Sf. Vasile cel Mare" din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7833 secunde