COVID-19. Cadrele medicale din cadrul Direcției de Asistență Socială, puse la dispoziția Direcției de Sănătate Publică

182
COVID-19. Cadrele medicale din cadrul Direcției de Asistență Socială, puse la dispoziția Direcției de Sănătate Publică - dddd-1584016915.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța pune la dispoziția Direcției de Sănătate Publică peste 120 de cadre medicale.

Tot personalul medical din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială, care, în mod normal, își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din oraș, va participa, începând de astăzi, sub coordonarea Direcției de Sănătatea Publică, la gestionarea situației legate de noul coronavirus.

De asemenea, în contextul actual, conducerea DGAS Constanța a hotărât suspendarea programului de lucru cu publicul și asigurarea desfășurării activității instituției prin preluarea electronică a dosarelor.

Astfel, pentru accesarea tuturor prestațiilor/beneficiilor sociale, constănțenii pot transmite documentele justificative la următoarele adrese de mail:

[email protected] - pentru primirea dosarelor în vederea acordării ajutoarelor de urgență, a stimulentelor educaționale, a alocațiilor de stat, a stimulentelor de inserție, a indemnizațiilor pentru creșterea copilului, a ajutoarelor sociale, a alocațiilor pentru susținerea familiei, a angajării asistentului personal, a indemnizațiilor persoanelor cu handicap grav și efectuării anchetelor sociale. telefon: 0341.180.109;

[email protected] - Serviciul protecția copilului, telefon: 0341.180.103;

[email protected] - Serviciul autoritate tutelară, telefon: 0766.888.212;

[email protected] – pentru programul social RESPECT și permise de călătorie gratuită CT BUS, telefon: 0341.448.530;

[email protected] – Direcția administrare creșe, telefon: 0341.428.371.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5455 secunde