COVID-19. Accesul publicului în sediul ABADL, restricționat

149
COVID-19. Accesul publicului în sediul ABADL, restricționat - dddd-1584016711.jpg

Articole de la același autor

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral suspendă temporar activitatea de primire în audiență și restricționează parțial accesul publicului în cadrul instituției pentru prevenirea și combaterea infecțiilor, precum pentru limitarea efectelor epidemiei determinate de virusul COVID 19.

Măsura a fost luată pentru perioada 12 – 31 martie, având în vedere specificul instituției ce impune interacțiunea zilnică cu persoanele fizice și juridice.

Astfel, intrarea publicului în incinta instituției este restricțional și numai în cazurile în care nu suportă amânare este permis accesul doar la registratura, în urma dezinfectării mâinilor la intrarea în clădire.

Potrivit reprezentanților instituției, colaboratorii A.B.A.D.L. au fost anunțați deja de noile restricții impuse în cadrul instituției și se dorește o colaborare în sistem electronic.

De asemenea, în cadrul instituției au fost amenajate mai multe puncte de dezinfectare, iar salariații au fost informați că trebuie să anunțe dacă au călătorit în ultima vreme în zonele confirmate cu COVID -19, dacă urmează să petreacă concediul în zonele vizate, dacă au intrat în contact direct cu persoane care suferă de această afecțiune sau dacă au simptomle virusului: febră, tuse dificultate în respirație.

"Calitatea serviciilor oferite de instituția noastră nu se va diminua și vă vom sta în continuare la dispoziție, însă în perioada aceasta trebuie să primeze sănătatea dumneavoastră și a angajaților noștri. Pe acestă cale, adresăm rugămintea tuturor persoanelor fizice și juridice să se adreseze telefonic, prin fax sau prin e-mail de luni până joi, în intervalul orar 8.00 - 16.30, și respectiv vineri, între orele 8.00 și 14.00" a anunțat directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, Bogdan Bola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4756 secunde