Cum devin casnicele din Cumpăna femei de afaceri

226

Articole de la același autor

56 de femei din Cumpăna au învățat o meserie și vor putea să câștige un venit pentru ele și familia lor. Ele au absolvit cursurile de formare profesională în țesătorie manuală și competențe antreprenoriale.

În cursul zilei de vineri, absolvenții au primit diplomele, în cadrul unei festivități la care au participat reprezentanți ai autorităților locale.

Cursurile de formare profesională au fost organizate în cadrul proiectului "Made in rural", proiect de dezvoltare economică al Fundației World Vision România, prin care se oferă gratuit calificare, consiliere și mediere profesională și sprijin pentru începerea unor mici afaceri. Proiectul se desfășoară în perioada 31 martie 2014 - 31 septembrie 2015, în beneficiul persoanelor din mediul rural, județele Bistrița-Năsăud, Constanța, Cluj, Dolj, Ialomița, Iași, Ilfov, Vaslui și Vâlcea. 

În Constanța, peste 200 de persoane casnice, șomeri și agricultori de subzistență au participat, până în luna februarie, la sesiuni de consiliere profesională derulate în cadrul acestui proiect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7166 secunde