Cum s-au distrat copiii din centrele de plasament constănțene, în campania "Dăruiește bucurie!"

134
Cum s-au distrat copiii din centrele de plasament constănțene, în campania

Articole de la același autor

Sute de copii din centrele de plasament din Constanța s-au bucurat, de-a lungul lunii iunie, de multă distracție și atenție, în cadrul campaniei "Dăruiește bucurie!". 


Proiectul, pus la cale de Asociația Națională Cultural-Artistică "Total Dance Center", a avut ca principal scop integrarea în societate a unui număr cât mai mare de copii și tineri din șase centre de plasament din județul Constanța.  În perioada 31 mai - 31 iunie, micuții au avut parte de multe surprize, au fost angrenați în foarte multe activități educative, artistice și culturale și mulți dintre aceștia și-au putut contura un posibil viitor educațional și profesional. "Unii au afirmat că vor să devină cântăreți, alții că vor să devină dansatori, alții profesori, iar cei mai mulți dintre ei au declarat că își doresc din tot sufletul să ajute și ei alți copii aflați în situația lor. Dincolo de carierele viitoare, cu toții au reușit să învețe că iubirea, bucuria, prietenia și grija față de aproapele nostru sunt virtuți ale unei persoane", ne-a povestit Corina Tiron, vicepreședin-tele "Total Dance Center" Constanța. 


Pe 31 mai, au sărbătorit Ziua Copilului, la sediul "Total Dance Center", unde s-au dis-trat și au dansat, pe 7 iunie, au avut parte de o lecție de dans, fiind selecțio-nate talente care au format două grupe de dans, pe 8 iunie, au partici-pat la o demonstrație de arte marțiale AIKIDO, pe 14 iunie, au fost la film, pe 15 iunie, au fost în excursie, la Școala de echitație "Hippolita" din Oituz, pe 21 iunie, au participat la cursuri gratuite de IT, pe 23 iunie, au fost în Parcul Tăbăcărie, la jocuri și concursuri, și au putut merge de la concerte, la clubul Doors din Constanța. 


Campania derulată în acest an a culminat, în data de 28 iunie, cu spectacolul "Dăruiește bu- curie!", găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. "Cea de-a doua ediție a cam-paniei naționale «Dăruiește bucurie!» s-a desfășurat cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și le-a pregătit copiilor opt evenimente special destinate lor, o călătorie reușită în lumea artei, a culturii și a prieteniei. Ne propunem să conti-nuăm această campanie și în anii care urmează, motivați fiind de larga participare voluntară a organizațiilor publice și pri- vate implicate", a mai adăugat Corina Tiron. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.876 secunde