Cum să dai de gol călătorii din tren fără bilet

277
Cum să dai de gol călătorii din tren fără bilet - trenurimare-1478789193.jpg

Articole de la același autor

S-au dus vremurile când se mergea cu nașul și îi puteai băga în buzunar controlorului un 5, 10 lei, în funcție de cât era el de drăguț și de cât de departe vroiai să ajungi. Acum, situația se va schimba sau cel puțin asta speră cei de la CFR Călători.

Vreți să fiți siguri că vecinul de compartiment și-a cumpărat bilet de tren? CFR Călători a introdus de luna aceasta posibilitatea de raportare online a călătoriilor frauduloase. Campania "Implică-te! Raportează călătoria fără bilet" are ca scop combaterea călătoriei fără bilet, susțin reprezentanții CFR Călători. Așadar, de acum înainte, pasagerii vor putea semnala situațiile de tolerare a călătoriei fără bilet prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul cfrcalatori.ro. De precizat că măsura face parte din demersul managementului CFR Călători de îmbunătățire a calității călătoriei cu trenul și dublează acțiunile repetate de control trenuri de la nivelul întregii rețele feroviare.

"Este absolut necesar să stopăm orice formă de furt care păgubește o companie publică susținută de statul român prin contribuția fiecăruia dintre noi. Acțiunile împotriva corupției sunt în fapt acțiuni pentru evoluția și dezvoltarea noastră ca societate, iar denunțarea corupției la orice nivel trebuie denunțată de fiecare dintre noi, pentru că indiferența individuală duce la disconfortul tuturor", a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Mai mult decât atât, în punctele de oprire unde nu sunt case de bilete, călătorii au obligația pe viitor de a se prezenta imediat după urcarea în tren pentru a-și cumpăra bilete de la personalul de tren, la un tarif similar celui de la casa de bilete. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6561 secunde