Trenuri pentru programul "Litoralul pentru toți"

241
1
Trenuri pentru programul

Articole de la același autor

Chiar dacă sezonul estival s-a încheiat, vor fi în continuare numeroase trenuri care vor face legături din țară către stațiunile de la Marea Neagră și invers. Potrivit reprezentanților CFR Călători, "Trenurile soarelui" vor ieși treptat din circulație începând din 10 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerințelor de extrasezon. 


Oferta de tarife reduse este valabilă, de aseme-nea, printr-o gamă variată de facilități. De exemplu, pentru minigrupuri, de două până la cinci persoane, reducerile acordate sunt de până la 25 la sută și chiar 30 la sută la cumpărarea online. 


În plus, trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare între București Nord și Constanța vor continua și în extrasezon să parcurgă această distanță în două ore, iar durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio pe ruta amintită se va menține în medie la două ore și 20 de minute.


Începând cu data de 10 și respectiv 13 septembrie, unele trenuri Regio vor avea programul de circulație adaptat la noul mers al trenurilor din extrasezon, iar modificările vor fi anunțate la nivel local în gări.


Comentează știrea

costica
31 august 2016
Plătim comisioanele!

Începe imediat și ușor!Noi vrem ca tu să câștigi bani!100-285 euro din prima luna Preferi să suporți șefii?Fii un învingător!Informația este putere! Bani repede, ușor și comod!Pachet complet pentru câștiguri online! info la: http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1097 secunde