Cum te poți înscrie în audiență la Avocatul Poporului

398
Cum te poți înscrie în audiență la Avocatul Poporului - cumtepotiinscrie-1470159995.jpg

Articole de la același autor

Biroul Teritorial Constanța al Avocatului Poporului organizează, în luna august, o nouă sesiune de audiențe la Medgidia și Cernavodă.

Ca în fiecare lună cetățenii din Medgidia, care au probleme cu autoritățile și instituțiile publice, sunt așteptați miercuri, 17 august, începând cu ora 9, în sala de audiențe a Primăriei Medgidia.

La Cernavodă, audiențele sunt programate tot miercuri, 17 august, începând cu ora 11, în sala de audiențe a Primăriei Cernavodă.

"În audiențe, cetățenii pot reclama probleme întâmpinate în relația cu institutiile publice, cu condiția ca problema semnalată Avocatului Poporului să nu facă obiectul unui proces aflat pe rolul instanțelor de judecată. Precizăm că nu pot fi discutate dosare aflate pe rolurile instanțelor judecătorești și nici probleme în care instanțele s-au pronunțat deja prin sentințe definitive", explică expertul coordonator al Biroului Teritorial Constanța, Felicia Nedea.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241/550.544. Cererile pot fi primite în audiență, pot fi transmise și prin poștă, inclusiv cea electronică, pe adresa de e-mail [email protected] sau prin fax. 0241/550.544, ori prin depunerea cererii direct la sediul biroului de pe bulevardul Tomis nr. 51 din Constanța.

Cererile adresate Avocatului Poporului și audiențele sunt scutite de taxe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde