Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

630
Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - iarna1-1669992749.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, așadar se poate contura deja cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion, potrivit Gândul


Săptămâna 5-12 decembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, a transmis ANM, care precizează că ploile vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice, vestice, nord-vestice și centrale.

Săptămâna 12-19 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest, nord-vest și centru.


Săptămâna 19-26 decembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor, informează ANM. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 26 decembrie-2 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, spun meteorologii.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2636 secunde