Cum va fi vremea în minivacanța de 1 iunie – Rusalii

341
Cum va fi vremea în minivacanța de 1 iunie – Rusalii - vremea-1-iunie-1685555205.jpg

Articole de la același autor

Minivacanța de 1 iunie - Rusalii aduce temperaturi ridicate, care vor ajunge până la 30 de grade în unele zone, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Vremea va fi instabilă în mare parte din țară, unde sunt prognozate ploi torențiale și vijelii.


Potrivit ANM, până la sfârșitul acestei săptămâni, vremea rămâne schimbătoare, iar probabilitatea pentru furtuni va fi mai mare în cursul după-amiezilor, în special în Banat, Crișana, Transilvania și zonele montane aferente, iar vineri, 2 iunie, în cea mai mare parte a țării, mai puțin în zone din Oltenia, Muntenia și Dobrogea.


Temperaturile se vor situa în jurul valorii 22-28 de grade, urmate de o ușoară răcire în weekend.


Dacă zonele montane vor fi vizate de ploi torențiale, la mare, vremea se anunță frumoasă, cu o probabilitate scăzută de precipitații, dar cu vânt în rafale.


Sâmbătă vântul va sufla moderat, undeva la 45-55 kilometri pe oră, temperaturile vor fi de până la 24 de grade, și vor fi șanse de ploi.


Duminică, va pătrunde o masă de aer mai rece, cu maxime în jur de 22 de grade pe timpul zilei, dar cerul va fi mai mult senin. Temperatura apei va fi undeva pe la 18-20 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6679 secunde