Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

166
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1394816145.jpg

Articole de la același autor

Am așteptat cu nerăbdare zilele cu soare, iar acum ne bucurăm din plin de ele. Primăvara s-a instalat și ne-a adus temperaturi foarte plăcute pentru această perioadă a anului. 
În week-end, la Constanța, valorile termice vor atinge 20 de grade Celsius și va fi mult soare, în ciuda unui vânt destul de puternic care va sufla. Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de vineri, o informare privind intensificări ale vântului. De sâmbătă de la prânz și până luni, la ora 13,00, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, începând din nord-vestul țării, iar local și temporar se vor depăși viteze de 50 - 60 de km pe oră. În zona de munte vor fi rafale de peste 80 de km pe oră și se vor semnala precipitații mixte, iar la altitudini mai mari vor predomina ninsorile.
În rest, la Constanța, sâmbătă, cerul va fi senin și maxima termică va fi de 19 - 20 de grade Celsius. Peste noapte se vor aduna câțiva nori și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 11 grade.
Duminică, un val de aer rece ajunge deasupra județului Constanța, și se va mai răci puțin, până pe la 13 grade, dar va fi în continuare însorit. Valorile termice se vor încadra între 9 și 13 grade. Săptămâna viitoare se va încălzi din nou și ne așteaptă vreme foarte frumoasă. 
În restul țării, în week-end, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în est și sud, iar temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiuni și pe litoral și 20 - 21 de grade în regiunile extracarpatice.
Până la orele prânzului cerul va fi mai mult senin, dar apoi înnorările se vor accentua treptat, începând dinspre nord-vestul teritoriului. Spre seară și noaptea, în nordul, vestul și centrul țării, pe arii tot mai extinse, vor cădea precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie. În zona montană vor fi mai ales ninsori. În restul teritoriului, izolat, va ploua slab, spre sfârșitul intervalului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0116 secunde