Vreme însorită și maxime de 13 grade Celsius, astăzi, la Constanța

107
Vreme însorită și maxime de 13 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1394645912.jpg

Articole de la același autor

Vremea se păstrea-ză însorită, la malul mării, iar temperaturile rămân la nivelul celor normale pentru aceas-tă perioadă a anului. 
Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord, iar maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, ce-rul se va menține senin și vântul se mai domolește. Termometrele vor indica minimum 3 grade Celsius.


Mâine va fi și mai cald, cu maxime de 17 grade și mult soare. În week-end vremea va deveni ușor instabilă, mai ales duminică, când tempe-raturile vor coborî până pe la 12 grade. 


În restul țării, astăzi, vre-mea se menține frumoasă, iar valorile de temperaturi sunt mai ridicate decât cele obișnuite la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în est și sud-est, precum și pe crestele montane. Temperatu-rile maxime vor fi de la 9 grade în Deltă până la 17 grade în vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -3 și 5 grade, mai scăzute în depre-siuni, spre -8 grade. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2789 secunde