Cum va fi vremea mâine, la Constanța

129
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeacopiiporumbei10-1416245294.jpg

Articole de la același autor

În restul țării, vremea este ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara, iar cerul va fi mai mult noros. În jumătatea de vest pe arii relativ extinse vor fi ploi moderate cantitativ - izolat în sud-vest și la munte cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. În restul teritoriului local se vor semnala burnițe și ploi slabe.
La altitudini mari, în Carpații Merdionali, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Câmpia de Vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade, mai scăzute în jumătatea de nord a Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade. Se va semnala ceață, în special în regiunile extracarpatice, în primele ore ale zilei și din nou noaptea. 
La Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă slab, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, va ploua în aversă și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 10 grade.
Miercuri, ploile continuă, cu cantități destul de însemnate cantitativ, însă va fi mai cald, cu valori termice cuprinse între 8 și 15 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea de alegeri, la Constanța
Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4181 secunde