"Curățăm Constanța noastră". Unde se plantează copaci

352
2

Articole de la același autor

Sunt mai bine de două săptămâni de la debutul campaniei "Curățăm Constanța noastră", însă constănțenii nu par să se înghesuie să iasă la curățenie în oraș.


La sfârșitul săptămânii trecute, aproximativ 50 de angajați ai Serviciului public de asistență socială Constanța au participat la acțiuni de salubrizare. Au fost curățate fâșiile verzi din zona cluburilor pentru persoane vârstnice, s-au toaletat arbuștii și s-a completat gazonul în zona creșelor și a căminului pentru persoane vârstnice.


Tot cu această ocazie, au fost plantați 20 de arbori în perimetrul Creșelor nr. 2, nr. 5 și al Căminului pentru persoane vârstnice, de pe strada Unirii. 


Comentează știrea

unu'
16 aprilie 2018
gluma proasta ....

20 de arbori ? serios ? probabil Cta are cel mai jalnic primar din tara... daca orasul nostru nu ar fi la malul marii, ar fi unul din cele mai poluate din tara... parcurile sunt ciuntite constant si arata jalnic, dar cine sa vada ....

Constanța noastră,Noua Indie
16 aprilie 2018
Pe lista de asteptare

Ati afirmat ca cetatenii nu par să se înghesuie să iasă la curățenie în oraș.Doamna Andreea Perhaita ,spuneti-i lui Fagadau,va rog,cu prima ocazie cand va intalniti cu el,strigati la el,tipati daca "pretiosul" nu va asculta,spuneti-i ca noi nu sutem formalisti,laudarosi si superficiali ca el.Spuneti-i ca trebuie sa renunte la chemari de genul ..."la lupta tovarasi ! " Pana si "Daciadele" lui Ceausescu prindeau mai mult la public decat chemarile la lupta lansate de acest primar murdar .Curatenia unui oras nu se rezolva cu simple lozinci.Spuneti-i ca este superficial arogant si incompetent.De exemplu.In luna cand Fagadau a castigat alegerile am vazut ca fiecare trandafir din fata garii Constanta avea cate un ingrijitor ca sa ne impresioneze.Imediat dupa ce Fagadau a catigat nu a mai trecut nimei pe la ei.Acum,trendafirii zac in gunoaie si sunt sufocati de buruieni.Am dat numai un exemplu.Primaria trebuie sa de exemple de curatenie.Apoi,de ce sunt eu chemat sa fac curatenie dupa ce altii au aruncat "mancare la pisicute si oase la catelusi " peste balcon ? De ce trebuie sa strang eu cacatii cainilor care apartin primariei ? Noua Indie.Hai sictir Fagadau !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5408 secunde