De azi, puteți cere ajutoarele de încălzire, la primărie

447
De azi, puteți cere ajutoarele  de încălzire, la primărie - deastaziincalzire-1477322952.jpg
Începând de astăzi, constănțenii pot depune formularele de cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței.

Astfel, persoanele care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat, inclusiv asociațiile de locatari ori proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanța vor depune cererile la sediul Primăriei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27, de luni până vineri între orele 9 și 13. Constănțenii care sunt branșați la rețeaua de gaze naturale și cei care se încălzesc cu energie electrică pot depune cererile la Centrul de informare cetățeni, situația la etajul 1 al City Park Mall, în fiecare zi lucrătoare, de la ora 9 și până la ora 13. În același interval pot depune cererile persoanele care au centrale sau sobe cu lemne de foc.

Pentru orice nelămuriri, este bine să sunați la numerele de telefon de mai sus sau trimiteți email pe adresa [email protected]. Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru luna noiembrie, termenul de depunere a solicitărilor este 20 noiembrie inclusiv. De asemenea, termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Economie : Premiu pentru Clusterul INOMAR
Pagina a fost generata in 1.4611 secunde