Decizia TVR. Ce a hotărât conducerea instituției

122
Decizia TVR. Ce a hotărât conducerea instituției - tvr-1438774332.jpg

Articole recomandate

Consiliul de Administrație (CA) al Societății Române de Televiziune (SRTv) a revocat, azi, decizia sa recentă prin care timpul de lucru al angajaților instituției trebuia să fie redus de la 5 la 4 zile pe săptămână și, în consecință, salariile urmau să fie reduse cu 
aproximativ 20%.


Măsura privind reducerea timpului de lucru al angajaților TVR și a salariilor acestora ar fi trebuit implementată de la 1 august, după cum a decis inițial CA al TVR, însă, potrivit mai multor surse, acest lucru nu era posibil, având în vedere că nu au fost parcurse toate procedurile necesare în acest sens.

În cazul restructurării de personal, nu a fost stabilit câte persoane ar urma să fie concediate.

Aceste măsuri au fost luate inițial de CA al TVR în contextul în care Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a blocat, pe 20 iulie, conturile SRTv, având în vedere datoriile pe care Televiziunea Română le are la bugetul de stat. Pe 30 iulie, ANAF a ridicat poprirea pe conturile Televiziunii Române, în urma achitării datoriei scadente de 10,3 milioane de lei către bugetul de stat. Însă, în acest moment, datoria fiscală totală a TVR se ridică la aproximativ 457 de milioane de lei, scrie realitatea.net.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Economie : ANAF a blocat conturile TVR
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : UPDATE - TVR, în DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.4965 secunde