DOGROGEA. Vremea se răceşte şi probabilitatea de precipitaţii creşte, pe durata următoarelor două săptămâni

343
DOGROGEA. Vremea se răceşte şi probabilitatea de precipitaţii creşte, pe durata următoarelor două săptămâni - codgalbendeploiabundentesigrindi-1674478926.jpg

Articole de la același autor

Vremea va intra într-un proces de răcire şi va deveni normală pentru perioada din calendar, pe parcursul următoarelor două săptămâni (23 ianuarie - 5 februarie), iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor - sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare - va fi ridicată pe tot parcursul intervalului în cea mai mare parte din ţară, se arată în prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), scrie Agerpres.


În Dobrogea, vremea se va răci accentuat încă din prima zi din interval, iar valorile de temperatură, deşi cu oscilaţii de la o zi la alta, se vor situa în general în jurul celor normale. 


Maximele diurne vor fi în marea lor majoritate între 1 grad şi 4 grade, iar minimele nocturne între -4 şi 0 grade, posibil mai scăzute la finalul lunii ianuarie. 


Pentru primele zile ale lunii februarie este estimată o creştere uşoară a temperaturilor diurne. La începutul perioadei, pe spaţii mici vor fi precipitaţii slabe, mai ales burniţă, ce vor favoriza izolat depunerile de polei. Probabilitatea pentru precipitaţii (ploaie, lapoviţă şi ninsoare) pe arii extinse şi moderate cantitativ va fi ridicată în perioada 27 - 29 ianuarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.408 secunde