Doi jurnaliști ai ziarului "Cuget Liber", premiați la Gala Voluntarilor 2023

38419

Articole de la același autor

Eveniment devenit deja tradiție pentru Direcția Județeană de Tineret și Sport a județului Constanța, Gala Voluntarilor 2023 s-a desfășurat marți, 5 decembrie, sub egida Anului European al Competențelor și a reunit voluntari din peste 27 de organizații, proiecte și mulți eroi, peste 600.

Dedicată celor care au dorit să aducă un strop de lumină prin implicarea lor în diverse activități inițiate de organizații nonguvernamentale, manifestarea a fost găzduită de Sala de Festivităţi a Forţelor Navale din cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Într-o atmosferă festivă, rând pe rând, laureaţii au fost chemați pe scenă pentru a li se înmâna diplomele. Printre aceştia s-au aflat şi doi jurnalişti ai ziarului „Cuget Liber”. Este vorba despre Simona Anghel, redactor al Departamentului Cultură-Educație, care a primit o diplomă de excelenţă pentru titlul de jurnalist al anului, din partea Asociaţiei Părinţilor de la Şcoala Gimnazială Nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” din Constanţa, şi Mircea Ghiţă, redactor al Departamentului Sport, cel care a fost premiat cu titlul de voluntarul anului în activităţi sportive, din partea Asociaţiei Sport Pentru Sănătate Constanţa.

Peste 600 de recompense publice au fost acordate persoanelor fizice, organizațiilor, instituțiilor și organizațiilor implicate în mișcarea de voluntariat din județul Constanța, pe următoarele categorii: Voluntarul anului 2023, Compania anului 2023, Instituția de învățământ a anului 2023, Proiectul de voluntariat al anului 2023, Trofeul prieteniei, Organizația anului 2023, Coordonatorul de voluntari, Voluntarul senior, Mini și Voluntarul junior, Voluntarul implicat prin sport, Jurnalistul anului, Voluntarul mentor implicat în activități cu persoanele cu dizabilități, Jurnalistul implicat în activități de voluntariat.

Au susținut momente artistice: Muzica Militară a Forțelor Navale și Corul Academiei Navale, Ansamblu Armânescu Iholu, Ana Maria Balta (ACCSALPA), corul Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Școala de Dans IT’s WHAT I LOVE , Elena Rusa, Mădălina Gabriela Modruj, Denisa Lucan, şi Corul Şcolii Militare de Maiștrii Militari ai Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.

Gala Voluntariatului din România este, în primul rând, despre oamenii care au desfășurat acțiuni de voluntariat în folosul comunității și se desfășoară pe data de 5 decembrie, când se celebrează Ziua Internațională a Voluntarului. Manifestări de același gen au avut loc în toate marile orașe din țară. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7815 secunde