Elevi ai Școlii "Nicolae Tonitza", în vizită la redacția "Cuget Liber"

40987
Elevi ai Școlii

Articole de la același autor

Cu o săptămână înaintea primei vacanțe din anul școlar 2023-2024, numeroase unități de învățământ constănțene și-au programat activități în cadrul Săptămânii „Școala Altfel”, care constau în vizite la diferite obiective de interes turistic, dar și la sediile unor instituții.

Printre destinațiile alese de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanța s-a numărat și redacția ziarului „Cuget Liber”.

Astfel că elevii celor două clase a VI-a, însoțiți de prof. Gisel Feizi, diriginte, care ne-au vizitat miercuri, 25 octombrie, au avut prilejul să afle care este parcursul unui demers editorial, încă de la ședința redacțională și până la apariția în paginile de ziar. Pentru că ceea ce dă unicitate publicației „Cuget Liber” este tocmai faptul că, pe lângă ziarul online, a rămas singurul în zona Dobrogei care oferă șansa de a fi răsfoit filă cu filă. Ocazie oferită și tinerilor cititori care au primit câte un ziar drept amintire a vizitei într-o altfel de instituție de presă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4694 secunde