Donare de sânge doar cu programare! La Constanța este a doua săptămână în care numărul donatorilor este limitat

1875
Donare de sânge doar cu programare! La Constanța este a doua săptămână în care numărul donatorilor este limitat - xdonare21692792588-1706456014.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Centrului precizează că, în perioada 29 ianuarie – 2 februarie, numărul celor care vor putea intra pe procedura de selecție în vederea donării de sânge va fi de cel mult 60 de persoane pe zi.


Prioritate la donare au persoanele programate, cele care se prezintă la solicitarea CRTS Constanța și cele care donează prin afereză.


Programările se pot face prin aplicația “DONORIUM” sau la numărul de telefon 0774 665 815.


Numărul celor care se prezintă la centru aproape s-a dublat, după ce, la începutul acestui an, valoarea tichetelor oferite donatorilor a crescut de 4 ori, ajungând la 280 de lei.


“Este a doua săptămână în care Centrul de Transfuzii Constanța introduce restricții la donare, pe de o parte ca urmare a creșterii numărului de donatori, iar pe de altă parte, din cauza deficitului de personal din instituție. În prezent, la activitatea de donare sunt doar 2 asistente, ceea ce face ca timpul de așteptare să crească foarte mult”, a declarat directorul Centrului, dr. Alina Dobrotă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5946 secunde