Prezentarea la ghișeele agențiilor fiscale se face exclusiv prin programare

316
Prezentarea la ghișeele agențiilor fiscale se face exclusiv prin programare - programare-spit-1706096638.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța anunță cetățenii că prezentarea la ghișeele instituției se face doar pe bază de programare.

Prezentarea la ghișeele agențiilor fiscale se face exclusiv în baza unei programări, care se realizează accesând secțiunea Servicii online/Programare la ghișee. De asemenea, programarea se poate face și prin intermediul aplicației e-Tax mobile SPIT. De menționat este că încasarea obligațiilor fiscale se realizează în toate agențiile, fără programare la casieriile special amenajate.

În continuare se pot depune documente prin mijloacele electronice la distanță, respectiv, platforma online e-Tax sau prin intermediul adreselor de e-mail ale instituției.

„Accesează secțiunea Programarea la ghișee, pe site-ul instituției sau în aplicația e-Tax Mobile SPIT, alege agenția fiscal, data și ora, atașează documentele necesare și rezervă-ți timpul rapid și comod! Respectăm programările, onorăm timpul dumneavoastră!”, transmit reprezentanții SPIT Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3688 secunde