Unirea Principatelor Române, sărbătorită de copiii centrelor sociale din Constanța

1951
Unirea Principatelor Române, sărbătorită de copiii centrelor sociale din Constanța - activitati-dgaspc-1706096699.jpg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Casei de Tip Familial „Decebal” au sărbătorit cum se cuvine Ziua Unirii Principatelor Române. Au realizat diverse activități, organizate de către personal în scopul de a le încuraja creativitatea și a le permite să-și exprime viziunile asupra unirii și a figurilor istorice.

Participarea copiilor la activitățile de celebrare a acestei sărbători subliniază recunoașterea valorilor naționale și contribuie la educația patriotică.

„Unirea Principatelor Române din 1859 reprezintă un moment de mare importanță în istoria României, marcând începutul formării statului modern român.

Aceste activități formează o punte între trecut și prezent, evidențiind impactul unirii asupra identității naționale actuale. Prin aceste activități, copiii nu doar au sărbătorit o dată din calendar, ci au dobândit o apreciere mai profundă pentru istoria și cultura lor, consolidându-și sentimentul de apartenență la națiunea și istoria română”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

La activități de sărbătoare au participat și copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Sparta Rotterdam”. Aceștia au realizat picturi în cinstea Zilei Unirii Principatelor Române, pentru a comemora momentele istorice despre care ei învață în prezent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4725 secunde