Copiii din cadrul serviciilor sociale din Constanța au sărbătorit cum se cuvine Ziua Culturii Naționale

2538
Copiii din cadrul serviciilor sociale din Constanța au sărbătorit cum se cuvine Ziua Culturii Naționale - dgaspc-1705408612.jpeg

Articole de la același autor

Pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, luni, copiii din cadrul serviciilor sociale din Constanța s-au implicat în acțiunea de integrare a copiilor ucraineni, printr-un eveniment care a îmbinat distracția și educația. Scopul activităților l-a constituit promovarea înțelegerii interculturale și a toleranței în rândul copiilor.

Evenimentul, care a avut un impact pozitiv asupra copiilor implicați, a fost organizat de către World Vision România, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța și Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța. Participarea la astfel de activități educative și de integrare ajută copiii la formarea unei mentalități deschise și a unei atitudini pozitive față de diversitatea culturală, susțin reprezentanții DGASPC Constanța. Este un pas important în sprijinirea tinerelor generații pentru a deveni cetățeni responsabili și înțelegători, capabili să valorifice complexitatea și frumusețea diferitelor culturi din jurul lor.

„Apreciem ca astfel de experiențe aduc nu doar cunoștințe culturale noi, ci și prietenii și legături interpersonale importante care pot contribui la o societate mai înțelegătoare și unită în diversitatea ei. Speram ca această acțiune să fi fost doar începutul unei serii de evenimente și activități menite să promoveze înțelegerea interculturală și să ofere oportunități de integrare și schimburi pozitive între copiii de diferite origini culturale.

Mulțumim World Vision România pentru organizarea acestui eveniment precum și Bibliotecii «I. N. Roman» Constanța. Felicităm copiii, beneficiari ai serviciilor sociale, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru implicarea lor în promovarea valorilor de integrare și înțelegere interculturală”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5738 secunde