Metodele prin care poți plăti abonamentul anual pentru parcare în Zona 2, în 2024

403
Metodele prin care poți plăti abonamentul anual pentru parcare în Zona 2, în 2024 - spit-plata-1705408683.jpeg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Taxe și Impozite Constanța informează cetățenii privind metodele de achitare a cuantumului abonamentului anual pentru ocuparea unui loc de parcare publică cu plată în Zona 2 (municipiul Constanța).

Suma poate fi achitată atât online, accesând site-ul instituției, secțiunea servicii e – Tax online/Autentificare, cât și prin scanarea codului QR amplasat pe panourile informative referitoare la plata parcării, amplasate în Zona 2 și în sediile agențiilor fiscale SPIT. Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță. De asemenea, cuantumul poate fi plătit și la casieriile special amenajate în cadrul agențiilor fiscale.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei pe an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2. Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul Serviciului Public de Taxe și Impozite Constanța, secțiunea servicii e – Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6443 secunde