Nu pierde reducerea de 10%! Plătește taxele și impozitele până la data de 1 aprilie!

355
Nu pierde reducerea de 10%! Plătește taxele și impozitele până la data de 1 aprilie! - spit-1704373201.jpg

Articole de la același autor

Achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 1 aprilie, inclusiv, și vei beneficia de bonificație de 10% pentru persoane fizice, respectiv 5% pentru persoane juridice, din cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.

Poți consulta modalitățile de plată disponibile, vizitând secțiunea Servicii Online/Modalități de plată, pe site-ul Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța.

Pentru plata online, accesează site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online / Plate impozite” și poți plăti integral sau în 5 rate până pe data de 31.03, inclusiv, respectiv în 3 rate, până pe data de 31.12, inclusiv, a anului fiscal. Poți plăti prin programul BT sau cu Bonus Card de la Garanti Bank. De asemenea, pe site-ul www.ghiseul.ro, poți accesa, pentru plată, secțiunile „Plătește online impozite și taxe”, „Plată amenzi” și „Plată fără autentificare”. De asemenea, poți achita prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania.

De asemenea, dacă vrei să achiți prin intermediul telefonului mobil, poți folosi aplicația e-Tax Mobile – SPIT. Plățile se pot face, în același timp, prin ordin de plată, către Primărie, prin numerar sau prin intermediul cardului bancar – la orice agenție fiscală SPIT. Nu în ultimul rând, puteți plăti prin numerar la stațiile OMV-Petrom prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7404 secunde