Dr. Monica Pop: "Nu sunt adepta ochelarilor de soare. Prețul, firma, nu contează. De un singur lucru trebuie să țineți cont"

4841
Dr. Monica Pop:
Purtarea ochelarilor de soare a devenit un obicei foarte popular în rândul tuturor. Însă alegerea lor incorectă ne poate crea probleme mari de vedere.Pentru a veni în ajutorul nostru cu o clarificare pe marginea acestui subiect, medicul Monica Pop explică:

”Nu sunt adepta ochelarilor de soare dacă nu e nevoie, și nevoie au persoanele cu fotofobie. Dacă îi purtăm fără să avem nevoie, ne facem rău singuri, pentru că vom dezvolta o dependență de aceștia. Sunt și părinți care nu întreabă și pun copilului ochelari de soare. Copiii nu au nevoie de ochelari de soare, cu excepția situațiilor în care suferă de fotofobie. E o gafă monumentală. Dacă vă numărați printre cei cu fotofobie (sensibilitate la lumină), de un singur lucru trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți ochelarii de soare: să vedeți cu ei pe nas, la fel de bine ca fără. Prețul, firma, nu contează”, a atras atenția medicul Monica Pop, într-un interviu la o emisiune realizată de site-ul doctorulzilei.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde