Este în desfășurare proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa III”

236
Este în desfășurare proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa III” - shutterstock1677181513-1695909137.jpg

Articole de la același autor

Pentru desfășurarea proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racord PT 66. Pentru executarea lucrărilor, nu se va putea furniza apă caldă de consum la punctul termic menționat, începând din dimineața zilei de vineri, 29 septembrie.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 12 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L. Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiu a acestor puncte termice.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, transmit reprezentanții Termoficare Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.432 secunde