Ești părinte? Seminar despre VIOLENȚA și AUTO-VIOLENȚA LA COPII

396
Ești părinte? Seminar despre VIOLENȚA și AUTO-VIOLENȚA LA COPII - kidsfighting-1353507203.jpg
În această săptămână ești invitat la un seminar în care vei învăța ce poți face și cum poți interveni în cazurile de violență infantilă. Violența și Auto-Violența la copii este un program ce vine în ajutorul părinților, profesorilor și persoanelor care lucreaza în mod frecvent cu copiii.

"Se bat, se ceartă, se rănesc! Noi unde suntem? Învățăm împreună care sunt cauzele și ce putem face, constructiv și creator, cu curaj și blândețe. Cum ne putem aduna forțele și ce soluții putem adopta. Doar de la noi poate veni liniștea", spune specialistul Cristina Elena Neguț.

Trainerul Cristina Elena Negut a inceput activitatea cu părinții și profesorii din Constanța în urmă cu un an și jumătate prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pentru părinti ce au avut un mare impact. Cu o experiență de peste 12 ani în comunicare și relaționare, Cristina are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondată de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu părinți, profesori, elevi, studenți, învățători, educatori, asistenți sociali etc.

Seminarul se va desfășura vineri, 23 noiembrie 2012, ora 18.00 și va dura trei ore. Pentru înscrieri și informații suplimentare, sunați la 0766400181.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Iulie 2011
Stire din Social : În pat cu dușmanul!
Pagina a fost generata in 0.3282 secunde