Fără gunoaie, în campania "Curățăm Constanța noastră"

204
Fără gunoaie, în campania

Articole de la același autor

Campania "Curățăm Constanța noastră", cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din oraș, își numără deja succesele. 


Până acum, sute de constănțeni s-au alăturat demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța și foarte multe cartiere din oraș au fost igienizate și ecologizate. Sute de școlari și preșcolari, însoțiți de părinți și cadre didactice, au avut grijă ca în curțile unităților de învățământ în care studiază să fie curățenie exemplară. 


Astfel, ieri, au curățat Constanța micuții de la Grădinița cu Program Prelungit "Dumbrava minunată", cei de la Grădinița cu Program Prelungit "Lumea copiilor" și elevii de la Școala Gimnazială nr. 14. 


Asociațiile de proprietari au pornit și ele lupta împotriva gunoaielor. Până acum, peste 70 de asociații de proprietari au participat la curățenia de toamnă. 


Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi, ale firmei de salubrizare, precum și persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunității au acționat, în prima jumătate a lunii, în zonele: stațiunea Mamaia, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare, Tomis I, Tomis II, Tomis III, Anadalchioi, Zona Peninsulară și centrul Constanței. 


XXX 
Primăria face apel la constănțeni, să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei. 


În paralel cu aceste acțiuni, se desfășoară campania "Constanța colectează selectiv", prin care primăria invită constănțenii să conștientizeze obligațiile pe care le avem cu toții pentru păstrarea unui mediu curat și sănătos. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2728 secunde