"From Constanța to the world!" - campanie pentru atragerea de zboruri pe aeroportul Kogălniceanu

194
Pentru a continua strategia proprie de dezvoltare a traficului aerian pe aeroportul internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța, Asociația Litoral - Delta Dunării a demarat, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu conducerea aeroportului, o campanie pentru diversificarea ofertei de zboruri din și în Constanța, începând cu anul 2017.

Intitulată "From Constanța to the world", campania cuprinde acțiuni de promovare a zborurilor și rutelor actuale pe care le operează aeroportul Kogălniceanu, dar și un sondaj online, în rândul agenților de turism și operatorilor din județele Constanța și Tulcea. De asemenea, este inclus și un chestionar online adresat publicului larg, prin care se dorește a se afla principalele opțiuni de zbor și rutele dorite.

"Ne aflăm în discuții și negocieri cu mai multe companii aeriene, în echipă consolidată, alături de conducerea aeroportului și în consultări cu conducerea Consiliului Județean Constanța. Ne interesează, în primul rând, să introducem zboruri interne, care să ne aducă mai ușor spre litoral și Delta Dunării turiștii români din zonele îndepărtate de Constanța, cum ar fi Timișoara, Cluj, Sibiu, Oradea, Iași, Suceava, dar și legături aeriene cu restul Europei pentru a crește numărul turiștilor străini pe care să-i putem atrage astfel către litoral și Delta Dunării", au explicat reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6257 secunde