Galeria cora Brătianu Constanța devine Supernova Constanța

8133
4
Galeria cora Brătianu Constanța devine Supernova Constanța - supernova-1715848035.jpg

Articole recomandate

Supernova modernizează fosta galerie cora Brătianu din Constanța, în incinta căreia se regăsește și hipermarketul integrat în rețeaua de magazine Carrefour România în 2023. În urma procesului de rebranding, galeria cora Brătianu din Constanța devine Supernova Constanța, prezentând îmbunătățiri majore și noi branduri internaționale. Concomitent, hipermarketul trece prin proces de rebranding și remodelare. cora devine Carrefour și funcționează deja sub noua siglă Carrefour.


Procesul de modernizare a spațiului comercial a început deja și va include atât modernizări interioare, cum ar fi: reamenajarea intrării principale și a celei laterale, introducerea unei noi zone de food court, inclusiv a unei terase, amplasate în zona intrării principale, renovarea acoperișului, modernizarea fațadei și a infrastructurii esențiale, cât și îmbunătățiri exterioare, cum ar fi renovarea parcării și a aleii de acces, renovarea spațiilor exterioare și a zonelor verzi.


,,Continuăm să îmbunătățim, constant, centrul Supernova Constanța și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu noi magazine, zone de relaxare și facilități aliniate la cele mai înalte standarde. Suntem recunoscători pentru colaborarea strânsă cu partenerul nostru Carrefour, care ne sprijină să completăm experiența de cumpărături și să răspundem nevoilor consumatorilor", a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.


În plus, pe lângă magazinele deja existente, compania adaugă în portofoliu noi branduri internaționale de renume, așa cum sunt: Ikea (cu un studio de planificare care se va deschide pe data de 16 mai), Maxi Pet, Stay Fit, Kik, Tedi și Deichmann, pentru ca vizitatorii să aibă parte de o experiență de shopping cât mai completă.


Pentru a sărbători noua identitate, Supernova Constanța organizează patru zile de activități și momente artistice pentru clienții de toate vârstele, începând cu 16 mai. Cei mici vor putea asista la spectacole de teatru și acrobații și un dance show cu roboți giganți. În același timp, adulții se vor putea bucura de momente de magie și vor putea imortaliza momentele cu ajutorul unei platforme video 360°. În plus, oricine va face cumpărături de minimum 120 de lei din magazinele centrului comercial, va avea șansa de a câștiga premii instant.


DESPRE SUPERNOVA


Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile cora, care sunt preluate acum de Carrefour România sub brand propriu. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.


Comentează știrea

Isabella
16 mai

Nu se vede nici o amenajare. Doar baloane la intrare, covorul uzat si murdar e la locul lui, cotetul cupateuri la locul lui, Recipientele de gunoi murdare la locul lor, o singura usa deschisa. Totul arata la intrare la fel de uzat si neprimitor.

Dan
16 mai

Nu e nici o schimbare Totul dar totul arata jalnic și hipermachetul la fel au vrut să facă ceva dar au dezamăgit clienții Rușine ați pierdut și veți pierde ln continuare clienti

Deea
17 mai

Da chiar merita aceasta schimbare , în cora inainte aveau carne si mici expirate si schimbat dată de expirare cand in deschideau mirosea, cand le am zis de reclamație haideți ca va dau bani , ma bucur că se face si alceva mult mai bun.

Pavel D.
17 mai

Arata jalnic,nu e nimic care sa atraga.Cand o sa schimbati ceva cu adevarat atunci sa ne anuntati.deocamdata e depresie totala

Pagina a fost generata in 0.4524 secunde